12Recept Abborrfile I Ugn2023

Recept abborrfile i ugn

Recept Abborrfile I Ugn. Lägg i abborrefiléerna och lägg över ansjovisen. Okänd ugnsbakad lax med citronsås.

Örtpanerad abborre Alko
Örtpanerad abborre Alko from www.alko.fi

Tillaga i ugnen i ungefär 15 minuter (20 minuter kan behövas om det är för fler personer). Smörj en ugnssäker form med smöret. Ove lindfors om du byxar abborren så slipper du alla otrevliga små fiskben.

Sök På Ingrediens Eller Recept.


Har jag örter över, bind en bukett och fäst på aborren. Blanda vispgrädde, vitt vin med dill, citron, salt och peppar och lägg i en ugnsform tillsammans med fiskfiléerna. Strö salt och dill på abborrefiléerna och rulla ihop dem.

Har Du Dragit Upp En Fin Aborre Så Har Vi Just Det Recept Du Behöver För Att Göra Det Allra Bästa Av Den.


Koka upp saltat vatten i två kastruller. Man kan förstås göra på olika sätt, men här kommer peters bästa recept, så som vi åt igår kväll. Sätt in den i ugnen.

Abborrfilé I En Krämig Gräddsås Med Tomater Och Mycket Dill Och Gräslök.


Skär potatisen i skivor och fördela på arken och lägg på filéerna. Bli medlem och skapa listor med dina favoritrecept redan idag! Okänd smarrig fiskgryta med fänkål.

Ös Då Och Då Med Stekfettet.


Njut av fiskelyckan lite längre med smakfullt utvalda recept med aborre. Av annika tidehorn recept från icakuriren. Häll såsen över abborren och ställ in i ugnen i ca 25 minuter.

Hitta Inspiration, Samla Dina Favoritrecept Och Dela Med Dig Till Vänner.


Klassisk panerad abborre med djurösås på crème fraiche och bostongurka serverad med potatis och fräsch blandsallad. Skölj eventuellt av fisken i kallt vatten. Abborrfilén går också bra att byta mot gösfilé, även den måste ”byxas” för att få bort de små benen.

Belum ada Komentar untuk "12Recept Abborrfile I Ugn2023"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel