12Citat Om Att VågaNew

Citat om att våga

Citat Om Att Våga. Citat om att våga ta steget. 10 citat om att våga lyckas.

20 inspirerande citat alla tjejer borde läsa VeckoRevyn
20 inspirerande citat alla tjejer borde läsa VeckoRevyn from veckorevyn.com

Vi tror att även de kommer hitta några guldkorn här. Det vi vill är att saker och ting ska förbli som de är, men ändå bättre.” 38. Citatboken.se innehåller mer än 44000 citat och skulle väga 10 kilo om du hade den i sängen.

Tänk Om Jag Någon Gång Skulle Våga.


Visdomsord en man är så god som han ska, en kvinna så dålig som hon vågar. Så, ta emot all den kärlek du kan få, för du kommer ge det till någon annan igen. Oavsett så hoppas vi att du hittar citat som du tycker om!

10 Citat Om Att Våga Lyckas.


Och inte tappa modet för att man är den man är. Citat om balans mellan vad som är värt att kämpa för och vad som inte är det. Vi tror att även de kommer hitta några guldkorn här.

Citatboken.se Innehåller Mer Än 44000 Citat Och Skulle Väga 10 Kilo Om Du Hade Den I Sängen.


“det finns många saker vi inte vågar göra för att de är svåra, men de är svåra för att vi inte vågar göra dem”. Vi behöver även modet och styrkan att förstå att inget misslyckande är ett slut. Med detta citat menade seneca att vi många gånger gör saker och ting mer komplicerade än de egentligen är.

But I´ll Be Damned If I´m Not Trying My Hardest ∞.


Visdomsord de goda dag arna tillfalla förstånd igt folk, men de bästa dag arna får den som vågar vara oklok. Du får gärna tipsa dina nära och kära om dessa svenska citat! De flesta är medvetna om dessa visdomsord, men hur många av oss är det som på allvar vågar leva enligt dessa principer?

Av Karolina Olovsson 8 Mars, 2016, 11:37.


Och inte mista modet förrän man är den man är. Det finns många citat av framgångsrika människor som handlar om vikten av att leva ett liv enligt sina drömmar och intressen. ”vårt dilemma är att vi hatar förändringar, samtidigt som vi älskar dem.

Belum ada Komentar untuk "12Citat Om Att VågaNew"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel